KTT Volwassenen

Met 100 volwassenen in onze club hebben we een fantastische groep atleten die die deze prachtige sport met veel plezier bij ons beoefenen. Triatlon is een teamsport waar bij KTT de nadruk ligt op FUN, samenhorigheid en uiteraard prestaties. Prestaties die worden geleverd dankzij een goede omkadering van onze trainers en bestuur. Iedereen wordt steeds naar waarde geschat en onze trainingen voorzien elke keer verschillende niveau’s zodat steeds iedereen kan traininen in groep maar op jou individueel niveau. Recreanten en toppers (al dan niet Olympische ambities) die nog steeds samen trainen en samenwerken op verschillende events van KTT.

Zwemmen

Onze Volwassenen kunnen ELKE WEEKDAG zwemmen in zwembaden in Heist o/d Berg, Lier en Herentals.

Maandagavond Lier
Dinsdagavond Heist o/d Berg
Woensdagochtend Lier
Donderdagavond Heist o/d Berg
Vrijdagavond Lier

Fietsen

Wij organiseren een waaier aan fietstrainingen met onze club. Jan-Feb : zondag 10u-12.30u Maart-Sept : zondag 9u-12.30u April-Sept : woensdag 19u-21u Verschillende niveau groepen Intervaltrainingen en snelheid op woensdag Al deze trainingen starten altijd STIPT aan de parking achter het zwembad van Nijlen.

Lopen

Looptrainingen gaan het ganse jaar door. We trainen op vrijdagavond om 19u in Zandhoven (Aan APSO kantine achter sporthal 't Stapveld)