Onze Partners

UFFICIO 2.0 is een constructiebedrijf voor professionele interieur projecten met een nieuwe visie voor aannemingen. Ontwikkeld door een team van mensen met ruime beroepservaring die dezelfde missie, passie en visie delen.

Your project will be significantly more likely to succeed when you invest in professional project management. All of our team members are project management experts who will help you finish your project within budget and on time. On top of that they are specialised in one of the following fields: IT infrastructure, supply chain, software development or R&D.

Bouwbedrijf uit Viersel met Jan Truyen als zaakvoerder. Jan is al vele jaren lid bij KTT en zet zijn engagement nu verder door als sponsor onze club te steunen.

Uw partner in isolatie, tegel- en chapewerken  voor particulieren en grote projecten. 

Hun jarenlange ervaring, bekwame vakmensen en kennis van de nieuwste technieken maken van ADKO Dakwerken de ideale partner voor uw dakwerken en gevelwerken.

Voor al uw renovatiewerken, een nieuwbouw- of verbouwingsproject bent u bij Peter Maes aan het goede adres.

Quares staat voor Quality Real Estate Services. Een uitgesproken klemtoon op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Die zorgt ervoor dat we steeds het maximale halen uit vastgoed.

WIVO Elektro uw partner in elektriciteitswerken en verlichting.

Apotheek Heylen biedt u een uitgebreide service binnen de gezondheidszorg. Zaakvoerder Bart Heylen is zelf fervent triatleet en zal u steeds de juiste adviezen geven.

Vercomo

Vercomo is gespecialiseerd in verzekeringen van ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepen, particulieren en expatriates. Kortom Vercomo is de perfecte partner voor alle verzekeringen, voorzorg en risicobeheer!

Artisanaal geroosterde Specialty Coffees. Met zorg geteeld, geplukt en behandeld door de familiale koffieteler die zeer degelijk betaald wordt en door ROSS met veel gevoel geroosterd tot een pure, lekkere koffie. Zaakvoerder Wim Rosseau heeft voor u steeds zijn beste koffie gebrand !!

Apotheek Heylen biedt u een uitgebreide service binnen de gezondheidszorg. Tevens kan u bij ons terecht voor alle vormen van sportvoeding en supplementen.

We zijn een dynamisch afvalbehandelend bedrijf

Gespecialiseerd in verhuur van containers, ophaling en recyclage van uw (gevaarlijk) afval.
Zowel bedrijven als particulieren kunnen beroep doen op onze service.

Een complete wintersportvakantie, da’s waar SnowMania voor staat. Of je nu reist als gezin, een groep vrienden, als school, of als bedrijf, SnowMania is er om jou een onvergetelijke sneeuwvakantie aan te bieden.

Alle Wilier fietsen, kledij en accessoires onder één dak! Fietsonderhoud alle merken- iedereen welkom!

Alle Wilier fietsen, kledij en accessoires onder één dak! Fietsonderhoud alle merken- iedereen welkom!!

Powered by Triper4mance
 
 

Sportspecialist in Lier met een passie voor lopen. Deskundig schoenadvies door Footscan en loopanalyse met camera.
Ruim aanbod in tennis, zwemmen en fitness. Ook Trailrunning en wetsuits voor triatlon.

SWS Wheels worden handmatig samengesteld in eigen atelier in België door gepassioneerd meester-wielbouwer Kris Seminck aan de hand van het kwaliteitsprogramma dat hij ontwikkelde vanuit de ervaring als DT-Swiss service center.

Lees meer over hun lens technologieën en coatings!
Afhankelijk van hun modellen bieden ze sportbrillen met gepolariseerde, een hoog contrast, hydrofoob en / of meekleurende lenzen.

De High5 sportvoeding is bestemd voor iedereen die op een verantwoorde manier sport beoefent en zijn grenzen op een gezonde manier wil verleggen!

Best bekend voor de wetsuits, Zone 3 biedt ook zeer hoog gewaardeerde tri-kleding, accessoires en badmode aan.