KTT Jeugd

KTT Jeugd

Samen met het jeugdbestuur en alle trainers staan wij garant voor een optimale jeugdwerking. Dit met een toffe sfeer en een hechte groep. We zijn ervan overtuigd dat vanaf zes jaar, al spelend, de eerste beginselen van triatlon kunnen aangeleerd worden. Dit zowel op recreatief als op competitief vlak. Onze jeugdwerking is één van de meest complete en gewaardeerde werkingen in België. Wij werken met maar liefst 10 gemotiveerde en gediplomeerde trainers (waarvan 3 met Trainer A diploma!). Onze jeugd kan in geen betere omstandigheden sporten en daar zijn we super trots op.

KTT is al jaren erkend als Topsportclub met 5 sterren Jeugdwerking!

Bij KTT staat “FUN” voorop. De nadruk ligt niet op de prestatie, wel op een plezierige en gezamenlijke beleving van deze mooie sport. Het 5 sterren label Jeugdsportclub is alleen voor ‘the best of the best’ inzake jeugdwerking. Vergelijk het met 3 sterren Michelin in de horeca. Dit allerhoogste niveau qua ondersteuning van onze jeugd is precies waar wij als club al zoveel jaren doelgericht aan werken. Onze jeugdwerking is TOP voor iedereen en op elk niveau, zowel de pure recreant als toekomstige topper … bij KTT is iedereen een winnaar!

Zwemmen

Onze jeugd kan - afhankelijk van de niveau groep - maar liefst 4 keer per week zwemmen in zwembad Netepark in Herentals. In de winter zwemmen we ook in Antwerpen (Wezemberg).

Fietsen

Wij organiseren een waaier aan fietstrainingen met onze club. Verschillende niveau groepen Beginners op de weg zowel als op MTB, korte ritjes, duurtrainingen, interval en snelheid. Voor ieder wat wils. Al deze trainingen starten altijd STIPT aan de parking achter het zwembad van Nijlen

Lopen

Looptrainingen gaan het ganse jaar door. We trainen op maandagavond om 19u in Zandhoven (Aan APSO kantine achter sporthal 't Stapveld) en vrijdagavond om 18.30u in Herenthout (aan Sporthal 't Kapelleke).