Trainers

Johan Smolders

Trainer A

Johan, kortweg ‘Jo’ of ‘Jokes’ is onze eerste Trainer A en onze KTT Hoofdtrainer. Hij weet als geen andere onze atleten klaar te stomen voor het grote werk. Jo is tevens de drijvende kracht achter het KTT Zamaro Wilier TopTeam !

Kristof Van Daele

Trainer A

Onze tweede Trainer A in onze club, gepassioneerd door deze mooie sport ! Kristof maakt deel uit van de Beheerraad Triatlon Vlaanderen en werkt als leerkracht LO op een school voor buitengewoon onderwijs én is een zelfstandig coach.

Adam Lambrechts

Instructeur B

Adam behoort zelf tot het topteam van KTT. Hierdoor kan hij vanuit eigen ervaring onze leden begeleiden. Hij is aan het werk als leerkracht LO en is ook in bezit van een Instructeur B certificaat !

Tom Geentjens

Trainer A

Tom is onze derde Trainer A. Naast zijn eigen coaching praktijk UTrain staat Tom in voor tal van looptrainingen bij KTT. Met deze klasbak in ons trainers team halen we steeds weer het beste uit onze atleten naar boven. 

Jasmine Wijnants

Initiator

Jasmine heeft verschilende jaren als lid binnen KTT deelgenomen aan alle trainingen. Bovendien is ze een absolute topper in het nationale zwemcircuit. We zijn fier om Jasmine in onze trainersteam te hebben.

Geert Verboven

Trainer B

Geert is al jaren een vaste waarde in onze club. Naast de algemene coordinatie van onze jeugdwerking geeft Geert ook looptrainingen aan de jeugd. Hij is in het bezit van Trainer B certificaat en zorgt dat elke training op een originele en leuke manier gegeven wordt!

Nic Cannaerts

Trainer

Nic is clubfan in hart en nieren. Zijn 3 kinderen zijn allemaal in KTT actief en we zin trots dat Nic zich als trainer inzet voor onze jeugd. Zijn motto is ‘een dag niet gesport is een dag niet geleefd‘. Wij hopen nog lang met Nic te mogen samenwerken!

Paul Ghielens

Initiator

Paul is onze begeleider/coach van de allerkleinsten. Hij weet als geen ander hoe onze kleine rakkers op hun gemak te stellen en in groep te laten genieten van zijn fantastische trainingen. Fun Fun fun !!

Christoph Ruts

initiator

Christoph werkt al geruime tijd onze fietstrainingen voor volwassenenen uit en mailt ze rond zodat iedereen weet waaraan en waaraf. Het heeft gezorgd voor een hechte groepstrainingen we zien sindsdien dat de groepen alleen maar groter worden. Wat een meerwaarde. Onze appreciatie is groot !! 

Kitty Namgerd

Initiator

Ook Kitty is een gedreven trainer die graag gezien is bij onze jeugd. Van onze allerkleinsten maakt ze steevast betere zwemmers … en er zitten enkele toekomstige kampioenen tussen, let maar op.  

Raf Heylen

Trainer

Zoals je ziet is Raf niet alleen onze Voorzitter, maar ook een gedreven trainer in geval van nood voor zwem- en fietstrainingen!